ERZURUM / AŞKALE - Sarıbaba İlkokulu

Sarıbaba İlkokulu

Adres
SARIBABA MAH. SARIBABA KÜME EVLERİ SARIBABA ILKOKULU BLOK NO 27 İÇ KAPI NO 1 AŞKALE / ERZURUM
Vizyon
Öğrencilerimizin zeka düzeyleri kabiliyetleri ölçüsünde en üst düzeye çıkararak onların eğitimine karşı olumlu tutum geliştirmeleri sağlamak ve teknolojinin en son teknikleriyle yenilikçi toplum tarafından benimsenen ve örnek gösterilen eğitim ve öğretim yuvası olmaktır.
Misyon
Biz… Bütün öğrencilerin öğrenmelerini; onların bilgili, becerikli, kendilerine güvenen, üretim gücüne sahip, girişimci kimliği olan ve ileriye dönük planlar yapabilen, milli ahlak anlayışına uygun, geleceğini düşünen, ileriki yaşamlarında başarılı olabilecek bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21.yüzyılın değişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek hale getirmek için varız.
SOBALI
Uydu İnternet (VSAT)
Ulaşım
ULAŞIM SERVİSLE SAĞLANMAKTADIR.YOLLAR KIŞIN KAPANMAZ VE YOL ASFALTTIR.ŞAHSİ ARAÇLA ÇOK KOLAY ULAŞIM SAĞLANABİLİR.
İL MERKEZİNE YAKLAŞIK 60 KM ,İLÇE MERKEZİNE YAKLAŞIK 5 KM UZAKLIKTADIR.